Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
4 filet à 125 g
1 el olijfolie
2 fijngehakte sjalotten
1 gehakt knoflookteentje
100 g rode gehalveerde pitloze druiven
2 el soya saus
2 el honing
1 bolletje fijngehakte verse gember
1/2 tl Allspice
zout & pepermolen
Bereiden
- Grill of bak de filets.
- Verhit de olijfolie in een sauspan.
- Smoor de sjalotjes en de knoflook.
- Voeg de druiven, soyasaus, honing, gember en allspice toe.
- Breng het aan de kook en laat het op zacht vuur 15 min inkoken.
- Blender de saus.
- Nappeer de saus over het vlees.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Gevulde varkenshaas met lenteuitjes
Rollade met paddestoelensaus
Gehaktballen met mosterdsaus en bieslook
Varkensfilet met whiskyjus
Varkensfiletlapjes met bosbessen